ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ – ΑΡΒΕΛΕΡ- Μια μεγάλη Ελληνίδα

Στις 1 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ  διοργανώνεται τιμητική εκδήλωση για μια μεγάλη ελληνίδα, την Πρύτανη κ. Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

Το ΚΕΜΕΙΕΔΕ – Συλλογή Αρβελέρ του Πανεπιστημίου Κρήτης θα αναμεταδίδει ζωντανά την εκδήλωση στο κτήριο της Μονάδας Διεθνούς Εκπαίδευσης και Έρευνας  του Κέντρου, Βερνάρδου 10 (δίπλα στο Σπίτι του Πολιτισμού).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Σύλλογο « ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΛΦΩΝ» σε συνεργασία με το ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ στο πλαίσιο του προγράμματος Megaron Plus «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

 Μέσα από τα λόγια και τις σκέψεις της ίδιας της Ελένης Αρβελέρ, ο Θανάσης Λάλας σε συνεργασία με την Ελευθερία Ντεκό δημιούργησαν ένα μοναδικό αφήγημα που έχει την δύναμη ενός ζωντανού ντοκιμαντέρ για την γυναίκα που είναι σύμβολο δημιουργικότητας και κύρους και τιμά διεθνώς τη χώρα μας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Επικοινωνία

logo

Κέντρο Μελέτης και Έρευνας της Ιστορίας της Εκπαίδευσης και του Διδασκαλικού Επαγγέλματος
Σοφοκλή Βενιζέλου, Ρέθυμνο
mail: kemeiede@edc.uoc.gr
Instagram: xeniseum
Facebook: Xeniseum, University of Crete

Υπό την αιγίδα

Συνεργαζόμενος Φορέας

Δήμος Ρεθύμνης

Ο Δήμος Ρεθύμνου στο πλαίσιο της υποστήριξης και της συνεργασίας του προς το Παν/μιο Κρήτης παραχώρησε νεοκλασικό κτήριο στο κέντρο της παλαιάς πόλης για να στεγαστούν δράσεις του ΚΕ.Μ.Ε.Ι.Ε.Δ.Ε.

Search

X

KEMEIEDE Copyright Material

This material is copyrighted under KEMEIEDE/UoC.