Βιωματικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 400 ωρών

Περιγραφή-Πληροφορίες  Τίτλοι-Περιεχόμενα Εργαστηρίων  Υλοποίηση-βεβαίωση Συμμετοχής  Κόστος Συμμετοχής-Αίτηση

Βιωματικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 400 ωρών

Με Διαδραστικά Εικαστικά Εργαστήρια

Για το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο

(απόκτηση δεξιοτήτων μέσα από την Τέχνη)

3333Συνοπτική περιγραφή

Μέσα από τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την τέχνη σε όλα τα μαθήματα του δημοτικού σχολείου και στο πλαίσιο καινοτόμων δραστηριοτήτων στο νηπιαγωγείο δημιουργείται ένα δυναμικό μαθησιακών εμπειριών, το οποίο ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις και δρα ενδυναμωτικά για τα παιδιά και τους/τις εκπαιδευτικούς. Η δημιουργικότητα, η αναζήτηση, ο αυτοσχεδιασμός και η ελεύθερη έκφραση είναι μερικά από τα στοιχεία που πρόκειται να αναπτυχθούν μέσα από μία εικαστική προσέγγιση των γνωστικών αντικειμένων και των μαθησιακών δραστηριοτήτων συνολικά. Η μάθηση με αυτόν τον τρόπο γίνεται ευχάριστη, βιωματική, διαδραστική, καλλιεργεί την αισθητική ευαισθησία, την ενσυναίσθηση και την κριτικοστοχαστική σκέψη. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους και να αναπτύξουν τους πολλαπλούς τύπους νοημοσύνης που διαθέτουν.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, καλλιτέχνες, μουσικούς, επαγγελματίες του πολιτιστικού χώρου, φοιτητές/τριες, ερευνητές και σε κάθε ενδιαφερόμενο/η που επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με πρακτικές εφαρμογές των έντεχνων μορφών εκπαίδευσης.

Εγγραφές από 11/01/2021 έως 31/01/2021

Επικοινωνία

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.: 2831077587, 6979775251

Εγγραφή

Search

X

KEMEIEDE Copyright Material

This material is copyrighted under KEMEIEDE/UoC.